Icon Arrow Icon Arrow back Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon List Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools
Tips Behoud

Stap voor stap meer uren op de groep

Heb jij te maken met personeelstekorten binnen jouw organisatie? Zie je kansen voor grotere contracten? En wil je weten welke stappen je moet ondernemen om zelf met het thema contractuitbreiding aan de slag te gaan? Dan biedt deze routekaart jou een steuntje in de rug.

Routekaart Kinderopvang

Samen met stichting Het Potentieel Pakken onderzochten we de mogelijkheden voor het verhogen van de deeltijdfactor in kinderopvang. En daaruit kwam de routekaart. Op twee verschillende manieren gingen we hiermee aan de slag: middels een proeftuin en middels kennisworkshops. En nu is het aan jullie!

Routekaart

De routekaart (pdf) bestaat uit drie onderdelen. Eerst ga je na wat de randvoorwaarden zijn om een vliegende start te kunnen maken. Vervolgens doorloop je de zes stappen van de routekaart met behulp van handige materialen. In onderdeel drie vind je handige tips & tricks.

Naar de routekaart!

Meer informatie

Tussen december 2022 en juni 2023 gaven we kennisworkshops om de inzichten en handvatten te delen van hoe je aan de slag kunt met de deeltijdfactor in jouw eigen organisatie. Bekijk hier de presentaties van deze interactieve kennisworkshops.

Presentaties kennisworkshops