Icon Arrow Icon Arrow back Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon List Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

Directe stappen naar werkplezier: Ontdek de methode Plezier in Uitvoering

Met de gratis methode Plezier in uitvoering kunnen teams en medewerkers direct en op een leuke manier aan de slag om werkplezier te vergroten en werkdruk te verminderen. Dit gebeurt door middel van oefeningen die gemakkelijk toe te passen zijn in het dagelijks werk.

Investeer in werkplezier

Werkdruk verminderen

Krijg een beeld van hoe het zit met werkplezier en werkdruk bij jouw medewerkers. Zijn ze in balans? Welke taken geven energie en welke slurpen energie? Doen medewerkers het werk nog met dezelfde bezieling als toen ze startten?

Hoe werkt de methode Plezier in uitvoering?

Het boek Plezier In uitvoering bestaat uit drie delen. Namelijk voor individuele medewerkers, voor teams en voor leidinggevenden. Elk deel staat vol oefeningen die gemakkelijk zijn toe te passen in het dagelijks werk. Ga (samen) aan de slag en zet een eerste stap naar meer werkplezier en minder werkdruk. 

  • Plezier in uitvoering voor jezelf  (voor individuele medewerkers) – Maakt helder waar een werknemer werkplezier uit haalt en wat hij of zij zelf kan veranderen om werkdruk te verminderen. 
  • Plezier in uitvoering voor teams – Door samen deze oefeningen te doorlopen ga je zien dat de teamspirit groeit en het werkplezier toeneemt.
  • Plezier in uitvoering voor leidinggevenden – Geeft je inzichten in je handelen en handvatten om je team te ondersteunen in hun werkplezier.