Icon Arrow Icon Arrow back Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon List Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

Training leiderschap en teamontwikkeling

“Ik wil me als leidinggevende verder ontwikkelen.’’ “Personeelsleden komen en gaan.” “Teamleden nemen geen verantwoordelijkheid.” “Ik wil als leidinggevende nog meer uit mijn team halen.” Herken je dit? En wil je daarmee aan de slag? Meld je dan aan voor de online training ‘Leiderschap en teamontwikkeling in kinderopvang’.

Collega's aan het overleggen

Je krijgt tijdens de interactieve training ‘Leiderschap en teamontwikkeling in kinderopvang’ praktische tips, theoretische kennis en collegiale ondersteuning waarmee je met jouw leidinggevende-vraagstuk aan de slag kunt. Ook krijg je inzicht in jouw stijl van leidinggeven en sluit je af met een concreet teamontwikkelingsplan voor jouw team(s).

Voor de training is het belangrijk dat je als leidinggevende of pedagogisch coach met leidinggevende taken in kinderopvang werkt en minimaal hbo werk- en denkniveau hebt. Je kunt aan de training deelnemen als je in dienst bent bij een kinderopvangorganisatie in een leidinggevende functie.

Vier bijeenkomsten

De training bestaat uit vier online bijeenkomsten van tweeënhalf uur. Voor iedere bijeenkomst maak je een of meerdere huiswerkopdrachten. Met zo’n huiswerkopdracht ben je ongeveer anderhalf uur per bijeenkomst bezig. De laatste bijeenkomst is een terugkomsessie waarin je ervaringen deelt met je mede-deelnemers en vertelt hoe de training je heeft geholpen in de praktijk.

De bijeenkomsten zijn op:

  1. maandag 6 november 2023 van 10.00 tot 12.30 uur
  2. maandag 11 december 2023 van 10.00 tot 12.30 uur
  3. maandag 22 januari 2024 van 10.00 tot 12.30 uur
  4. maandag 11 maart 2024 van 10.00 tot 12.30 uur

Deelnamebewijs

Na de training ontvang je een deelnamebewijs als je:

  • aan alle vier de bijeenkomsten hebt meegedaan;
  • de huiswerkopdrachten hebt gemaakt;
  • een afsluitend teamontwikkelingsplan hebt gemaakt.

Aanmelden

Er is plek voor maximaal twaalf deelnemers (maximaal twee per organisatie).

Meld je nu aan

De trainingen leiderschap en teamontwikkeling zijn onderdeel van het activiteitenplan MDIEU (Maatwerk Duurzame Inzetbaarheid en Eerder Uittreden) van Kinderopvang werkt!, Jeugdzorg werkt! en Sociaal Werk werkt! De activiteit is mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.