Icon Arrow Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

Training leiderschap en teamontwikkeling

“Ik wil me als leidinggevende verder ontwikkelen.’’ “Personeelsleden komen en gaan.” “Teamleden nemen geen verantwoordelijkheid.” “Ik wil als leidinggevende nog meer uit mijn team halen.” Herken je dit? En wil je daarmee aan de slag? Meld je dan aan voor de training ‘Leiderschap en teamontwikkeling in kinderopvang’.

Collega's aan het overleggen

Je krijgt tijdens de interactieve training ‘Leiderschap en teamontwikkeling in kinderopvang’ praktische tips, theoretische kennis en collegiale ondersteuning waarmee je met jouw leidinggevende-vraagstuk aan de slag kunt. Ook krijg je inzicht in jouw stijl van leidinggeven en sluit je af met een concreet teamontwikkelingsplan voor jouw team(s).

Voor de training is het belangrijk dat je als leidinggevende of pedagogisch coach met leidinggevende taken in kinderopvang werkt en minimaal hbo werk- en denkniveau hebt. Je kunt aan de training deelnemen als je in dienst bent bij een kinderopvangorganisatie in een leidinggevende functie.

Vier bijeenkomsten

De training bestaat uit vier bijeenkomsten van tweeënhalf uur in maart, april en mei. Voor iedere bijeenkomst maak je een of meerdere huiswerkopdrachten. Met zo’n huiswerkopdracht ben je ongeveer anderhalf uur per bijeenkomst bezig. De laatste bijeenkomst is een terugkomsessie waarin je ervaringen deelt met je mede-deelnemers en vertelt hoe de training je heeft geholpen in de praktijk. De bijeenkomsten zijn op:

  1. 6 maart 2023 van 10.00 tot 12.30 uur
  2. 27 maart 2023 van 10.00 tot 12.30 uur
  3. 17 april 2023 van 10.00 tot 12.30 uur
  4. 22 mei 2023 van 10.00 tot 12.30 uur

Deelnamebewijs

Na de training ontvang je een deelnamebewijs als je:

  • aan alle vier de bijeenkomsten hebt meegedaan;
  • de huiswerkopdrachten hebt gemaakt;
  • een afsluitend teamontwikkelingsplan hebt gemaakt.

Aanmelden

Aanmelden voor deze training is niet meer mogelijk omdat het maximale aantal inschrijvingen nu is bereikt. Mochten er plaatsen vrijkomen, laten we dat op deze pagina weten.