Icon Arrow Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools
Artikel Werkplezier

Masterclass en webinar werkdruk en werkplezier

Werkplezier werkt! Meer werkplezier betekent minder verzuim, minder uitstroom en tevreden medewerkers. En daarom organiseert Kinderopvang werkt! speciaal voor hr-adviseurs, leidinggevenden en managers in kinderopvang in november en december een online masterclass en webinar over dit onderwerp. Iets voor jou?

werkdruk en werkplezier in kinderopvang

Masterclass 'Aan de slag met werkdruk en werkplezier'

De masterclass is voor organisaties die al bezig zijn met het verlagen van de werkdruk en het verhogen van het werkplezier en daar meer gestructureerd mee aan de slag willen.

Tijdens de masterclass schrijf je een eigen plan van aanpak en krijg je persoonlijke coaching, zodat je aan het einde van de masterclass meteen aan de slag kunt! Hou qua tijdsinvestering dus rekening met schrijf- en coachingstijd buiten de gezamenlijke sessies.

De masterclass bestaat uit twee delen:

  • Sessie 1: 8 november van 10:00 tot 12:00 uur
  • Sessie 2: 14 december van 10:00 tot 12:00 uur

Webinar 'Van werkdruk naar werkplezier'

Het webinar is een online bijeenkomst waarin je kennismaakt met verschillende tools die je in je organisatie kunt inzetten. Na afloop heb je dus een pakketje tools in handen dat je meteen in de praktijk kunt gebruiken. 

De webinars zijn op:

  • 2 november van 10:00 tot 12:00 uur
  • 7 december van 10:00 tot 12:00 uur

Ervaringen van deelnemers

Ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen die je voorgingen? Lees de interviews met Kerty Jacobs van Humankind en Mascha van Mook van kinderdagverblijf De Bloemenkinderen.

Handige links

Meer weten? Neem contact met ons op!

Hélène Arons

Meer weten? Neem contact met ons op!