Icon Arrow Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

Bestel een persoonlijke kerstposter met eigen logo

Bedank nu je collega’s met een persoonlijke kerstposter. Maak de poster helemaal op maat met eigen organisatielogo, naam van je collega en van een van de kinderen van de groep. Deel een foto of video van de posters op jouw locatie op social en win een lunch met je team!

Kinderopvang dankzij jou

December is begonnen en de feestdagen komen langzaam dichterbij. Een mooi moment om je collega’s te bedanken voor het harde werken, flexibiliteit in coronatijd en grenzeloze inzet om iedere dag weer een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling voor kinderen. En wat is leuker dan een persoonlijk poster: een mooi en passend bedankje voor de feestdagen.

Bestel een gratis kerstposter

Op de website van Kinderopvang dankzij jou is het vanaf vandaag mogelijk om kerstposters te bestellen. Gepersonaliseerd voor elke collega, met de namen van de kinderen én met eigen organisatielogo. Download direct of kies voor geprint en laat de posters opsturen. Geef de poster tijdens de kerstborrel of hang ze op om helemaal in de kerstsfeer te komen. Zo laten we samen het waardevolle werk van kinderopvang zien. Vanaf 16 december kun je geen geprinte posters meer bestellen. Zelf downloaden en printen kan natuurlijk we. 

Doe mee en win 

Bij feestdagen horen ook cadeaus! Daarom verloten wij een lunch met het team onder de locaties die de posters ophangen en daarvan een foto, compilatie of video delen op social media. Vermeld @kinderopvangwerkt en #kinderopvangdankzijjou bij je post. Doen jullie mee?
 

Meer weten? Neem contact met ons op!

Davina Koudijs

Meer weten? Neem contact met ons op!