Icon Arrow Icon Arrow back Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon List Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

Landingspagina campagne voor organisaties

medewerker met kind

Elke stap telt!

Welkom op de landingspagina voor kinderopvangorganisaties, groot en klein. Samen kunnen we de uitdagingen van personeelstekorten aanpakken en de wervingscampagne 'Kleine Stappen, Grote Dromen' tot een succes maken. Jullie input is van cruciaal belang. We nodigen jullie uit om actief deel te nemen en je inzichten te delen, zodat we gezamenlijk oplossingen kunnen vinden voor de uitdagingen die we tegenkomen. Samen zetten we kleine stappen voor grote dromen in de kinderopvang. Doe je mee?

medewerker met kinderen

Meer informatie over de campagne

Medewerker met kinderen

Staan je gegevens goed in de locatiezoeker?

medewerker met kind

Laat jij je sollicitanten de test doen?

designtool

Maak gebruik van de Designtool

medewerker met kind
Artikel

Meer sollicitaties dankzij een goede website

Ben je op zoek naar nieuwe collega's? Maak het sollicitanten eenvoudig om de vacatures van jouw kinderopvangorganisatie te vinden. Met een paar kleine aanpassingen aan je website kun je meer sollicitaties ontvangen. In dit artikel delen we vijf optimalisaties die je direct kunt toepassen.

Terugblik koploperbijeenkomst

Op een prachtige locatie in hartje Utrecht hebben we op 28 maart alle koplopers live mogen verwelkomen en we waren positief verrast door de grote opkomst! Het was bijzonder leuk om te zien dat meerdere organisaties met meerdere collega's aanwezig waren. De dag werd afgesloten met een heerlijk glaasje bubbels, waarbij we proostten op een succesvolle campagne en de samenwerking. We kijken uit naar de volgende bijeenkomst!

medewerker met kind

Vragen? Neem contact op!

Vragen? Neem contact op!

Annemarie Reintjes

Projectleider

Houd deze pagina in de gaten!

We houden jullie via deze pagina op de hoogte van de voortgang van de campagne en nieuwe ontwikkelingen. Er komt nog veel aan, zoals extra tips, een designtool en een webinar.