Icon Arrow Icon Arrow back Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon List Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

Diplomacheck kinderopvang

Wil je weten of je diploma kwalificeert voor de functie van pedagogisch medewerker? Of dat een sollicitant of medewerker de juiste papieren heeft? Vul de diplomanaam in en je weet het meteen.

Ontdek of je diploma kwalificeert

Met de Diplomacheck ontdek je snel of je diploma kwalificeert. Bekijk onderstaande video voor een korte uitleg.

Kwalificatie-eis kinderopvang: hoe werkt de Diplomacheck?

Stappenplan kwalificatie pedagogisch medewerker

In dienst, sollicitant of herintreder? Er zijn meerdere wegen die leiden tot de kwalificatie voor de functie van pedagogisch medewerker. Welke wegen dat zijn, ontdek je in de video en met het stappenplan hieronder.

EVC-traject kinderopvang - wat houdt dat precies in?

Bekijk hier het stappenplan kwalificatie pedagogisch medewerker.

En ontdek jouw route!

Uitleg bij de Diplomacheck

In dienst voor 1991? Een buitenlands diploma? Ben je hr-medewerker? Kun je jouw diploma niet vinden?
Lees de toelichting.

Disclaimer Diplomacheck

Hoewel de Diplomacheck voor pedagogisch medewerker met uiterste zorg is samengesteld en FCB en de cao-tafel kinderopvang de Diplomacheck steeds zo actueel, volledig en nauwkeurig mogelijk houden, kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. FCB en de cao-partijen kinderopvang aanvaarden geen aansprakelijkheid voor eventuele schade die het directe of indirecte gevolg is van of in verband staat met het gebruik van de in deze Diplomacheck beschikbare gegevens. Wijzigingen en correcties zijn voorbehouden.

Handige link