Icon Arrow Icon Arrow back Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon List Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

Online intervisie voor leidinggevenden - groep T

10.00-12.00
Online
Gratis
Inschrijven

Samen met vijf tot zeven collega-leidinggevenden uit de kinderopvang ga je online in gesprek over je rol en taakinvulling als leidinggevende t.a.v. de ontwikkeling van en relatie met je team(s) en het stimuleren van je zelfreflectie hierop.

Leidinggevende geeft presentatie aan medewerkers

Met een intervisie ga je in een groep van collega-leidinggevenden aan de slag met voorbeelden die bij jou op de werkvloer spelen. Deze intervisie is in een groep van vijf tot zeven leidinggevenden, zodat je van en met elkaar leert. De intervisies hebben als doel je zelfreflectie te stimuleren en je leidinggevende competenties te versterken door onder andere aan te sluiten bij waar jij tegenaan loopt. Wil jij met jouw leiderschapsstijl ervoor zorgen dat je team fit en vitaal naar het werk gaat?

Groep T donderdagen van 10.00 - 12.00 uur.
7 december 2023, 11 januari 2024, 8 februari 2024 en 7 maart 2024.
 

 

Lees alles over online intervisie

De intervisies voor leidinggevenden zijn onderdeel van het activiteitenplan MDIEU (Maatwerk Duurzame Inzetbaarheid en Eerder Uittreden) van Kinderopvang werkt!, Jeugdzorg werkt! en Sociaal Werk werkt! De activiteit is mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.