Icon Arrow Icon Arrow back Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon List Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

Online intervisies voor leidinggevenden T

Ga samen met collega-leidinggevenden uit de praktijk aan de slag met het verbeteren van de relatie met je team en het stimuleren van je zelfreflectie. We verwachten dat je alle keren aanwezig bent.

JA! Ik wil graag meedoen aan de online intervisies.
We sturen de aanmeldingsbevestiging en eventuele bijzonderheden naar dit adres. 
Let op
  • Je kunt je alleen aanmelden als je bij alle geplande intervisiebijeenkomsten aanwezig bent.
  • We hebben gezien dat deze online intervisies erg populair zijn. We hopen dat je je kunt inschrijven op de datum van jouw keuze, maar het kan zijn dat je ondanks je registratie toch op een wachtlijst komt of wordt benaderd voor een ander moment. Wij zullen hierover zo snel mogelijk contact met je opnemen. 
  • Deze intervisies zijn bedoeld voor leidinggevenden in loondienst, het kan daarom zo zijn dat Kinderopvang werkt! jouw aanmelding, als jij een zzp'er bent, niet kan accepteren. Ook hierover wordt zo snel mogelijk contact opgenomen. 

De intervisies voor leidinggevenden zijn onderdeel van het activiteitenplan MDIEU (Maatwerk Duurzame Inzetbaarheid en Eerder Uittreden) van Kinderopvang werkt! Jeugdzorg werkt! en Sociaal Werk werkt! De activiteit is mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.