Icon Arrow Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools
Artikel Werkdruk

Aan de slag met werkdruk en werkplezier

Met werkplezier help je je medewerkers pas écht. Daarom helpt Kinderopvang werkt! organisaties met het aanpakken van werkplezier en werkdruk. Omdat niet alle organisaties al even actief bezig zijn met dit onderwerp, onderscheiden we drie niveaus waarop je hieronder een aanbod kan vinden. Dit aanbod is gericht op hrm'ers, leidinggevenden en management.

Spelende kinderen met begeleider in kinderopvang

Workshops

Weet je dat medewerkers werkdruk ervaren, zou je hier mee aan de slag willen en ook het werkplezier willen verhogen, dan zijn de workshops een goed begin. Hierin leer je de basis van werkplezier en werkdruk. Welke rollen zijn er voor jou als leidinggevende? En welke rol heeft de medewerker?

In juni geven we de workshop online en op 10 september (als het goed is) live, tijdens het Management Congres Kinderopvang. Houd deze pagina in de gaten voor meer nieuws en hoe je je kunt aanmelden. 

Webinar

Ben je in je organisatie al bezig met werkdruk en werkplezier, maar wil je meer handvatten en een stap maken? Op zoek naar tools? Dan is het volgen van het webinar hierover een goed vervolg. Je leert hierin meer over het ondersteunen van individuele medewerkers, maar ook het begeleiden van teams in het vinden van werkplezier en het verlagen van de werkdruk.

De datum van dit twee uur durende webinar is nog niet bekend. Maar houd de website in de gaten, we laten je snel weten wanneer het plaatsvindt en hoe je je kunt aanmelden.

Masterclass

Je bent in je organisatie al lang bezig met werkdruk en werkplezier, werkt hier methodisch aan en het zit verweven in beleid en uitvoering. Je wilt dit verdiepen of juist verbreden: de Masterclass is voor jou dé mogelijkheid om dit te doen.

De Masterclass bestaat uit drie stappen. Daartussen ga je natuurlijk zelf flink aan de slag met jouw plan van aanpak. Als eerst een online kennissessie, daarna een individuele coachingssessie en als derde een reflectiebijeenkomst.

Er is plek voor maximaal twaalf deelnemers. De Masterclass zal in juni starten en het levert eind september een goed plan van aanpak op voor jouw organisatie!

Meer weten? Neem contact met ons op!

Hélène Arons

Meer weten? Neem contact met ons op!