Icon Arrow Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

Aanmelden masterclass 'Aan de slag met werkdruk en werkplezier'

Ben jij in jouw organisatie al langere tijd bezig met werkdruk en werkplezier? Wil je reflecteren op je aanpak en inzicht krijgen in hoe je deze aanpak verder kunt uitbouwen en versterken? Dan is de online masterclass 'Aan de slag met werkdruk naar werkplezier' misschien voor jou een mooie manier om nóg verder te komen!

JA! Ik wil graag meedoen aan de masterclass. De masterclass bestaat uit twee delen.
De Goede Praktijk geeft deze masterclass.
Bij aanmelding voor de masterclass nemen we contact met u op om een intake voor juni in te plannen. Tijdens deze intake bekijken we of uw organisatie voor de masterclass in aanmerking komt. Dit duurt ongeveer 30 minuten.
We sturen een uitnodiging voor een intake, de aanmeldingsbevestiging, de deelnamelink en eventuele bijzonderheden naar dit adres. 
Wat is je functie?
Let op: deelname aan de masterclass is gratis, maar bij afwezigheid zonder geldige reden zijn wij genoodzaakt de kostprijs in rekening te brengen. Afmelden kan tot uiterlijk drie werkdagen voor de sessie via kinderopvangwerkt@fcb.nl  

Ga voor meer informatie over de masterclass terug naar het nieuwsbericht.