Icon Arrow Icon Arrow back Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon List Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

Salarisschalen medewerkers Cao Kinderopvang

Werk je als pedagogisch medewerker in kinderopvang? Je salaris is vastgelegd in de Cao Kinderopvang 2023-2024. Ook voor de meeste andere functies in kinderopvang zijn de salarisschalen vastgelegd. Op deze pagina vind je meer informatie en handige links, zodat je snel kunt opzoeken wat de salarisschaal en het salaris zijn bij jouw functie.

Speelgoedkassa in kinderopvanglocatie

Pedagogisch medewerker? Dit is je salaris

Bij de functie van pedagogisch medewerker hoort een vaste salarisschaal. Een salarisschaal is een serie bedragen van laag naar hoog. Afhankelijk van bijvoorbeeld je ervaring kun je binnen de salarisschaal een stap omhoog maken in salaris. Lees meer over de afspraken voor de jaarlijkse verhoging van het salaris in artikel 5.3 van de Cao Kinderopvang.

Via de download hieronder kun je direct opzoeken wat de loonschaal van pedagogisch medewerker is en wat je maximaal kunt verdienen.

Download: Salarisschalen (bijlage 2 cao 2023-2024)

Werk je in een andere functie dan pedagogisch medewerker?

Niet alleen voor de pedagogisch medewerker is het salaris vastgelegd in de Cao Kinderopvang. Ook als je werkt als bijvoorbeeld leidinggevende, pedagogisch coach of in een staffunctie hoort daar een vaste salarisschaal en een vast salaris bij. De meeste functies in kinderopvang staan in het functieboek van de Cao Kinderopvang. Met daarbij de salarisschaal.

Wat verdien je als je overstapt naar kinderopvang?

Wil je graag werken als pedagogisch medewerker en ben je benieuwd naar het salaris? Klik op de links hieronder voor alle informatie over wat je dan verdient. Voldoe je nog niet aan de kwalificatie-eis voor pedagogisch medewerker? Kijk dan of een van de mogelijkheden voor een verkorte opleiding iets voor jou is.

Handige links

Meer weten? Neem contact op!

Cao Kinderopvang logo vierkant

Meer weten? Neem contact op!