Icon Arrow Icon Arrow back Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon List Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

Actie Dag van de Pedagogisch Medewerker

23 jul 2021

Jouw werk in kinderopvang is heel waardevol. Dat willen we graag delen met heel Nederland. Op donderdag 16 september is het de Dag van de Pedagogisch Medewerker. Een perfecte dag om aan heel het land te laten zien hoe belangrijk en waardevol kinderopvang is voor de ontwikkeling van kinderen. En daarmee voor de maatschappij. Ben jij ook trots op jouw werk en deel jij graag wat kinderen van jou opvangen? Doe dan mee!

Spelende kinderen met begeleider in kinderopvang

Op welke activiteit ben jij trots?

Op welke activiteit, die jij met de kinderen doet, ben jij trots? Dit kan van alles zijn. Zo praat pedagogisch medewerker Anita aan de hand van Het kleurenmonster (fragment) - YouTube met kinderen over emoties. En laat Kinderopvang IJsterk Dikkie Dik, met een moestuin, kinderen hun groene vingers opvangen. Wat vangen kinderen van jou op?

Deel je activiteit

Ga naar www.dagvandepedagogischmedewerker.nl, vul je gegevens in, omschrijf de activiteit en geef aan waarom dit jou zo trots maakt. Voeg een leuke foto of video. Dat is het!

Actie Dag van de Pedagogisch Medewerker. Doe mee! Stuur een activiteit in.

Doe zo vaak mee als je wilt

Kun je niet kiezen uit de vele activiteiten die laten zien hoe betekenisvol, bijzonder en hartverwarmend werken in kinderopvang is? Geen punt! Je mag zo veel mogelijk activiteiten insturen als je wilt. Of je nu pedagogisch medewerker, pedagogisch coach, locatiemanager, directeur of eigenaar bent. Insturen kan tot en met 31 augustus. Vraag ook je collega’s mee te doen. Dan kunnen we Nederland straks 100 of 500 dingen laten zien die kinderen opvangen in de kinderopvang. Op de Dag van de Pedagogisch Medewerker gaan we alle ingezonden activiteiten op een leuke manier delen. Dankzij jou en alle andere medewerkers in kinderopvang.

Bedankje

Wij zijn superblij met jouw input. En daarom ontvang jij op de Dag van de Pedagogisch Medewerker een kleine verrassing. We kijken uit naar jouw inzending!

Handige links