Icon Arrow Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

Online intervisie voor leidinggevenden

Samen met collega-leidinggevenden uit de praktijk ga je online aan de slag met het verbeteren van de relatie met je team en het stimuleren van je zelfreflectie. Er zijn weer nieuwe groepen beschikbaar waar je je voor kunt inschrijven.

Leidinggevende geeft presentatie aan medewerkers

Intervisie: zelfreflectie stimuleren en leidinggevende kwaliteiten verbeteren

Met een intervisie ga je in een groep van collega-leidinggevenden aan de slag met voorbeelden die bij jou op de werkvloer spelen. Deze intervisie is in een groep met zes leidinggevenden, zodat je van en met elkaar leert. De intervisies hebben als doel je zelfreflectie te stimuleren en je leidinggevende competenties te versterken door onder andere aan te sluiten bij waar jij tegenaan loopt. Wil jij met jouw leiderschapsstijl ervoor zorgen dat je team fit en vitaal naar het werk gaat?

Resultaten intervisie

  • Jij weet hoe je de werkrelatie met de pedagogisch medewerkers in je team kunt versterken.
  • Je hebt handvatten hoe je de samenwerkingsrelaties binnen teams positief kunt verbeteren.
  • Je kunt intervisie met je collega-leidinggevenden of eigen medewerkers inzetten.

Data intervisies

Je volgt de intervisie met een vaste groep collega’s. Om dat groepsgevoel vast te houden, verwachten we dat je op elke datum aanwezig bent en er tijd voor vrij kunt maken.

Groep L
Dinsdag 14.00 - 16.00 uur
28 februari , 28 maart, 25 april, 23 mei.

Groep E t/m J en M zitten vol.

Over de trainers

Deze online intervisie-bijeenkomsten worden gegeven door Lisette Verploegen en Kitty van de Vossenberg van 2maalV. Lisette en Kitty zijn twee dynamische en door de wol geverfde trainers met ruime werkervaring in diverse sectoren.   

“We hebben plezier in ons werk en dat stralen we uit. In de evaluaties van onze trainingen worden we vaak omschreven als enthousiast, energiek, professioneel met gevoel voor humor en vertrouwd. We trainen en coachen mensen in persoonlijke ontwikkelingstrajecten, begeleiden medezeggenschapsorganen en verandertrajecten in organisaties en leren professionals om te gaan met intervisiemethodieken. 2maalV biedt een opzet van begeleide intervisie en ‘Leren van elkaar’ trajecten waarin volgens een vaste structuur de methodiek en het procesleiderschap eigen wordt gemaakt.” 

Meer weten over 2maalV? Bekijk hier de website. 

Handige links

De intervisies voor leidinggevenden zijn onderdeel van het activiteitenplan MDIEU (Maatwerk Duurzame Inzetbaarheid en Eerder Uittreden) van Kinderopvang werkt!, Jeugdzorg werkt! en Sociaal Werk werkt! De activiteit is mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. 

Meer weten? Neem contact op!

Hélène Arons

Meer weten? Neem contact op!