Icon Arrow Icon Arrow back Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon List Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

Succesvol campagnejaar 2021 ‘Kinderopvang dankzij jou’

13 jan 2022

Trots! We blikken terug op een rijk campagnejaar. We bereikten in 2021 vijf miljoen mensen met meer dan honderd verschillende online campagne-uitingen. Bijna 150.000 mensen bezochten de website, waarvan ruim 82.000 mensen de vacaturezoeker raadpleegde. De campagne werd genomineerd voor de prestigieuze Effie Awards en won de communicatieprijs De Bonk. Net voor het einde van het jaar kreeg de beroepstrots nog een flinke boost. Het speciaal gemaakte kerstlied ‘Dankzij jou’ passeerde de 450.000 weergaven.

Ballonnen in hand in de lucht

Veel animo voor werken in kinderopvang

De test die laat zien of kinderopvang bij je past is in 2021 bijna 26.000 keer gedaan. Ook blijkt uit de bezoekcijfers veel animo voor opleidingen. De webpagina met opleidingen is ruim 10.000 keer bezocht en bijna 13.000 mensen bezochten de pagina ‘werken en leren’. Met deze overweldigende cijfers van www.kinderopvangdankzijjou.nl kunnen we met recht zeggen dat er interesse is voor werken in kinderopvang.

Resultaten en activiteiten campagne kinderopvang dankzij jou 2021
Bij Handige link hieronder kun je de links in deze afbeelding aanklikken.

Online campagnes voor verschillende doelgroepen

De online campagnes voor studenten en studiekiezers, herintreders, zij-instromers en nieuwe medewerkers op Facebook, Instagram, YouTube en LinkedIn laten mooie cijfers zien. Ook werden er gerichte campagnes opgezet voor de bso en de grote steden. De verhalen waarin pedagogisch medewerkers vertellen over hun werk en laten zien wat zij bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen zijn een succes op Facebook.

Ambassadeursactie

In 2021 startte ook de koplopersgroep met twintig kinderopvangorganisaties die actief betrokken zijn bij (het uitdragen) van de campagne. Op dit moment zijn wij druk bezig met het opzetten van een ambassadeursactie om de werving nog een flinke boost te geven. Daarover binnenkort meer.

Start imago- en wervingscampagne

In januari 2020 startte Kinderopvang werkt! de landelijke campagne ‘Kinderopvang dankzij jou’. Om nieuwe medewerkers te werven en de huidige pedagogisch medewerkers te behouden. Naast werving en versterken van de beroepstrots wil de campagne het waardevolle werk in kinderopvang zichtbaar maken.

Handige link