Icon Arrow Icon Arrow back Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon List Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

Inzicht in personeelstekort: doe mee aan de arbeidsmarktpeiling

Werk je in kinderopvang als leidinggevende of (hr-)professional en wil je ook graag een actueel inzicht in de arbeidsmarktontwikkelingen in jouw branche? Doe dan mee aan de arbeidsmarktpeiling van Kinderopvang werkt! In de peiling verzamelen we zoveel mogelijk informatie uit de praktijk. Zo help je mee aan een actueel inzicht in personeelstekorten.

Wanneer je deelneemt in de peiling, ontvang je drie of vier keer per jaar een aantal vragen in je mailbox over jouw organisatie. Je draagt bij aan inzicht in de branche, onmisbaar om succesvolle oplossingen te ontwikkelen voor personeelstekorten.

Tablet ligt op tafel in kinderopvanglocatie

Doe je mee aan de arbeidsmarktpeiling?

Meld je aan voor het panel Kinderopvang werkt!

Eerdere peilingen

Kinderopvang werkt! voert sinds enkele jaren de arbeidsmarktpeilingen uit. Hierdoor hebben we een goed beeld van de ontwikkelingen in het personeelstekort en de gekozen oplossingen. Benieuwd naar de rapportages van eerdere peilingen?

Bekijk alle arbeidsmarktpeilingen

Kinderopvang werkt! is de samenwerking van werkgeversorganisaties Brancheorganisatie Kinderopvang en Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang met de werknemersorganisaties FNV Zorg & Welzijn en CNV Zorg & Welzijn. In het Platform Arbeidsmarkt Kinderopvang en de cao-tafel Kinderopvang zetten zij zich samen in voor een aantrekkelijke sector en een gezonde arbeidsmarkt met goede arbeidsvoorwaarden.

René Arends

Secretaris kinderopvang

Meer weten? Neem contact op!

René Arends

Meer weten? Neem contact op!