Icon Arrow Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

Kan een niet-kwalificerende Internationale diplomawaardering worden aangevuld met een aanvullend bewijs voor de functie pedagogisch medewerker?

Als de Internationale diplomawaardering (IDW) aangeeft dat het behaalde diploma overeenkomt met een Nederlands diploma dat met aanvullend bewijs kwalificeert voor pedagogisch medewerker, dan kan dat aanvullende bewijs worden gehaald om aan te vullen.

Voorbeeld: IDW geeft aan dat een niveau vergelijkbaar is met een hbo-bachelor ‘Toegepaste Psychologie’ (zonder specialisatie gericht op kinderen, jeugd en/of onderwijs). In de Diplomacheck is te zien dat dit diploma alleen in combinatie met aanvullend bewijs uit Categorie A2 groep 4 kwalificeert voor pedagogisch medewerker. Als je dan een van de scholingen uit deze groep haalt, vul je de IDW aan en kwalificeren ze samen voor pedagogisch medewerker.