Icon Arrow Icon Arrow back Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon List Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

Workshops

Wat goed dat je aan de slag wilt met het werken aan werkplezier & werkdruk in jouw organisatie!

Om een goede start te kunnen maken heeft Kinderopvang werkt! twee aanbieders gevonden die een workshop speciaal voor HRM-ers, managers en directie verzorgen.

Workshop ‘Werken aan werkplezier’ 

Op 30 juni van 11.00 - 12.00 verzorgt HappinessBureau de workshop ‘Werken aan werkplezier’ 

Werkgeluk is niet de hele dag lachend en zingend door de gangen lopen. Het heeft ook te maken met het weten om te gaan met tegenslag, balans vinden tussen werk- en privéleven, tussen dat wat energie geeft en neemt en focus aan te brengen op zaken die belangrijk zijn. Juist deze combinatie is belangrijk: enerzijds werkdruk verminderen en anderzijds het werkgeluk vergroten.

De workshop gaat op een interactieve manier in op wat werkgeluk is, waarom het belangrijk is en hoe je je eigen werkgeluk en werkplezier kunt vergroten.

Deze workshop is al gegeven. Maar de workshop wordt ook aangeboden op het Management Congres Kinderopvang op 10 september.

Workshop ‘Werkdruk en werkplezier’  

Op 10 september 2021 verzorgt De Goede Praktijk de workshop ‘Werkdruk en werkplezier’ op het Management Congres Kinderopvang.  
 
Is het druk op je werk? Gelukkig maar! Maar hoe zie je of het voor je medewerkers té druk wordt? En voor je teams en hele organisatie? En wat kan je dan doen? Deze workshop gaat over werkdruk, en minstens zoveel over werkplezier. Want wat je aandacht geeft groeit! 

In deze workshop krijg je inzicht in (het herkennen van) werkdruk & werkplezier, leer je dat ‘DE’ werkdruk niet bestaat en wordt de kennisdruppel 5 strategieën voor balans behandeld. Uiteraard krijg je concrete tips voor de eerste acties; wat altijd belangrijk om te doen, of te laten.  

Aanmelden

Heb je nu ontzettend veel zin om aan de slag te gaan? Meld je aan! 

Voor de workshop op 30 juni kun je je niet meer aanmelden.

Voor de workshops die op 10 september worden gegeven, verwijzen we je door naar de website van het Management Congres Kinderopvang.