Icon Arrow Icon Arrow back Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon List Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools
Artikel Cao

Salarisschalen Cao Kinderopvang

De salarisschalen in kinderopvang zijn vastgelegd in de Cao Kinderopvang 2023-2024. Wil je als werkgever weten wat het salaris is van een pedagogisch medewerker? Of van een leidinggevende? Hieronder staat alle informatie over de salarisschalen en welke salarisschaal en welk salaris bij welke functie past.

Speelgoedkassa in kinderopvanglocatie

Wat is het salaris van een pedagogisch medewerker?

In het functieboek van de Cao Kinderopvang staan de meeste functies in kinderopvang beschreven. Ook het salaris dat bij de functie hoort, is vastgelegd. Snel opzoeken wat het salaris is van een pedagogisch medewerker? Download dan het overzicht met salarisschalen:

Salarisschalen Cao Kinderopvang 2023-2024 (pdf)

Welke functies zijn vastgelegd in de Cao Kinderopvang?

Ook voor andere functies dan pedagogisch medewerker zijn de salarisschalen per functie vastgelegd in de Cao Kinderopvang. Dus ook voor facilitaire functies en stafmedewerkers, zoals huishoudelijk medewerker, secretaresse of medewerker planning. Informatie over deze functies en de salarisschalen die erbij horen, staat in het functieboek Cao Kinderopvang 2023-2024 (pdf).

Handige links

Meer weten? Neem contact op!

Cao Kinderopvang logo vierkant

Meer weten? Neem contact op!