Icon Arrow Icon Arrow back Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon List Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools
Artikel Werkgevers

Ontmoet onze branchespecialist kinderopvang

Graag stellen we je voor aan onze branchespecialist kinderopvang: Veronica Jocker. Sinds september 2023 is zij voor werkgevers en medewerkers in kinderopvang de eerste contactpersoon voor vragen die gaan over de arbeidsmarkt én het aanbod dat Kinderopvang werkt! hierin ontwikkelt. Lees waarom en waarover je met Veronica in gesprek kunt gaan. "Ik focus op de praktijk en haal behoeften, vragen en zorgen op. Zo komen we samen tot werkbare oplossingen die de branche verder helpen."

Veronica Jocker

Instroom en behoud, opleiding en ontwikkeling en veilig en vitaal werken. Het zijn enkele voorbeelden van thema's die te maken hebben met werken in kinderopvang. Ben of wil jij als werkgever of medewerker hiermee aan de slag? Heb je vragen over deze thema's? Of wil je een idee of aanpak delen? Kinderopvang werkt! is er voor jou. We horen graag wat jij belangrijk vindt, waar je hulp bij kunt gebruiken of waar je zorgen over hebt. Om je vervolgens te helpen met slimme en werkbare oplossingen die jou en de branche verder helpen. Dit aanbod ontwikkelen we voor en met werkgevers en werknemers in kinderopvang.

Welke uitdagingen zie jij voor de arbeidsmarkt in kinderopvang?

Voor het ontwikkelen van ons aanbod willen we weten wat jij belangrijke vraagstukken vindt. Welke uitdagingen zie jij voor kinderopvang? Wat wil je bereiken en wat kan daarbij echt helpend zijn? Veronica gaat graag met je in gesprek. "Als branchespecialist kinderopvang focus ik op de praktijk en haal ik behoeften, vragen en zorgen van werkgevers en medewerkers op. Ook laat ik graag zien welk aanbod er al is en wat Kinderopvang werkt! kan betekenen. Uiteraard ben ik ook heel benieuwd naar interessante en vernieuwende aanpakken, zodat ik die breed kan delen in de branche."

Contact met de mensen voor wie we ons inzetten, daar krijg ik veel energie van!
Veronica JockerBranchespecialist kinderopvang

Onze branchespecialist kinderopvang gaat graag met je in gesprek

Veronica is enthousiast over haar rol als branchespecialist kinderopvang. Ze verheugt zich op alle gesprekken die ze gaat voeren om te weten wat er leeft. "Contact met de mensen voor wie we het doen, daar krijg ik veel energie van. Als branchespecialist spreek ik werkgevers en medewerkers, ga ik op bezoek bij kinderopvangorganisaties en sluit ik aan bij relevante netwerken en samenwerkingsverbanden." De branche zelf spreekt Veronica ook aan. "Kinderopvang speelt een heel belangrijke rol bij de ontwikkeling van kinderen. Mooi dat er zoveel mensen zijn die zich hier elke dag met hart en ziel voor inzetten. En mooi om samen te onderzoeken en te werken aan hoe we dit betekenisvolle werk goed en aantrekkelijk houden."

Doel is uiteindelijk om samen aanbod te ontwikkelen dat aansluit bij de behoeften van kinderopvangorganisaties, voor de lange en korte termijn. Iets waar Veronica graag de aanjager van is. "Ik omschrijf mezelf als een persoon die optimistisch, energiek en doortastend is. Ik zie altijd kansen en heb het lef om nieuwe dingen uit te proberen." Net als in haar werk is Veronica ook privé actief en graag op pad. "Als het even kan, ga ik naar buiten. Lekker buiten in de tuin werken, de natuur in om te sporten of om te wandelen met mijn hond. Fijn om mijn hoofd leeg te maken en nieuwe ideeën op te doen!"

Maak een afspraak en leg jouw vraagstuk voor aan Veronica

Vind je het leuk om kennis te maken met onze branchespecialist kinderopvang? Of heb je een vraagstuk dat je graag aan Veronica wilt voorleggen, vanuit jouw organisatie, netwerk of samenwerkingsverband? Stuur dan een e-mail naar vjocker@fcb.nl of bel (06) 19 67 59 44.