Icon Arrow Icon Arrow back Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon List Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

Colofon Arbocatalogus Kinderopvang

Deze Arbocatalogus is een initiatief van Kinderopvang werkt! Hierin werken werkgeversorganisaties Brancheorganisatie Kinderopvang en Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang samen met werknemersorganisaties FNV Zorg & Welzijn en CNV Zorg & Welzijn.

De Arbocatalogus geldt voor een periode van zes jaar tot 15 april 2029.

Disclaimer

Kinderopvang werkt! heeft de Arbocatalogus samengesteld. Daarbij streeft het samenwerkingsverband naar een zorgvuldige controle van de informatie die zij in de Arbocatalogus plaatst, zodat de informatie actueel, feitelijk juist en dus betrouwbaar is.

Ondanks de constante aandacht voor de kwaliteit van de inhoud door Kinderopvang werkt!, kunnen er geen rechten aan worden ontleend. De houders van deze Arbocatalogus zijn niet aansprakelijk voor de gevolgen van eventuele onvolkomenheden en/of onjuistheden. Suggesties voor verbeteringen zijn altijd welkom.

Linken

Linken en verwijzen naar de Arbocatalogus mag altijd. Kinderopvang werkt! stelt het zeer op prijs hiervan op de hoogte te worden gesteld.

Vragen of opmerkingen?

Heb je een vraag of opmerking over deze Arbocatalogus? Neem dan contact op met Kinderopvang werkt! via kinderopvangwerkt@fcb.nl