Icon Arrow Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

Combibanen in kinderopvang

Twee banen bij twee verschillende organisaties. Of twee functies bij dezelfde werkgever in kinderopvang. Dat is een combinatiebaan. Ideaal als je meer afwisseling en salaris wilt. Bijvoorbeeld als je als pedagogisch medewerker op de groep staat én als administratief medewerker op kantoor werkt. Hoor jij bij de tien procent van de pedagogisch medewerkers die openstaan voor zo’n combibaan? Dan vind je op deze pagina meer informatie.

Spelende kinderen met begeleider in kinderopvang

Een combibaan werkt 

Veel collega’s met een combibaan zijn blij met het groter aantal contracturen. Het verdient beter én je kunt je hart blijven volgen: werken in kinderopvang. Bovendien biedt een combibaan de mogelijkheid je breder te ontwikkelen. Dat komt helder naar voren in interviews met medewerkers en werkgevers in het e-book ‘Combinatiebanen in kinderopvang’.  
 
Niet voor niets zijn combibanen populair: 13.720 medewerkers in kinderopvang hebben zo’n baan.  Dat is veertien procent van het totaal. Terwijl het landelijk gemiddelde in andere sectoren zo’n vijf procent lager ligt.  

Ontdek jouw kansen voor een combibaan  

Een goed begin is het halve werk. Wil je jouw kansen voor een combibaan ontdekken? Ervaringsverhalen, tips en het speciale stappenplan in dit e-book helpen je op weg.  

Download het e-book