Icon Arrow Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools
Artikel Instroom

Onvergetelijke feestdagen dankzij jou

Bedank nu je collega’s voor de feestdagen en bestel speciale gratis kerstposters. Met organisatielogo en naam van elke collega. Hang de posters op jouw locatie en deel een foto op social media. Vermeld @kinderopvangwerkt en #kinderopvangdankzijjou en doe mee met de actie!

Kinderopvang dankzij jou kerstactie

December is begonnen en de feestdagen staan voor de deur. Het is een bijzonder jaar geweest. Met een lockdown, noodopvang en veel inspanningen om de kinderopvang door te laten draaien. Het heeft veel creativiteit en flexibiliteit van iedereen gevraagd. Tijd dus om je collega’s een mooi en passend bedankje te geven voor de feestdagen.

Bestel een kerstposter

In het promotieportaal van kinderopvang dankzij jou is het nu mogelijk om speciale kerstposters te bestellen, digitaal of geprint. Gepersonaliseerd voor elke collega, met de namen van de kinderen, én met eigen organisatielogo. Hang de posters op binnen jouw locatie om helemaal in de kerstsfeer te komen. Ook stralen we met deze bijzondere boodschappen samen uit hoe belangrijk kinderopvang voor onze maatschappij is. 

Doe mee met de actie

Bij feestdagen horen ook cadeaus! Daarom verloten wij een workshop naar keuze (bijvoorbeeld babygebaren, bewegen met kinderen, ethiek) onder de locaties die de posters ophangen en daarvan een foto delen op social media. Vermeld @kinderopvangwerkt en #kinderopvangdankzijjou bij je post. Doen jullie mee?

Stuur dit bericht ook gerust door naar andere kinderopvangcollega’s, dan kunnen zij de posters ook bestellen.

Over het promotieportaal

In het portaal zijn alle communicatie-uitingen van de campagne beschikbaar. Van posters en banners tot afbeeldingen voor sociale media, een draaiboek om zelf een video te maken en nog veel meer. En nu dus ook een speciale editie voor de feestdagen. Een mooi moment om even stil te staan bij de grenzeloze inzet en het betekenisvolle werk. 

Alle kinderopvangorganisaties hebben in april een registratiemail voor het portaal ontvangen. Deze e-mail is verstuurd naar het algemene e-mailadres van de organisatie. Met dit e-mailadres en het gekozen wachtwoord kun je inloggen. Heb je je nog niet geregistreerd voor het promotieportaal en lukt inloggen daarom niet? Stuur dan een mail naar kinderopvangdankzijjou@fcb.nl dan krijg je alsnog een inlog. 

Handige links