Icon Arrow Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools
Artikel Werkplezier

Aan de slag met werkdruk en werkplezier

Met werkplezier help je je medewerkers pas écht. Daarom helpt Kinderopvang werkt! organisaties met het aanpakken van werkplezier en werkdruk. In november 2021 geven we voor de tweede keer dit jaar een webinar en masterclasses voor hr, leidinggevenden en management in kinderopvang over dit onderwerp.

werkdruk en werkplezier in kinderopvang

Masterclass

De masterclass is bedoeld voor organisaties die al bezig zijn met het verlagen van de werkdruk en het verhogen van het werkplezier en daar meer gestructureerd mee aan de slag willen.

Tijdens de masterclass schrijf en krijg je coaching op je eigen plan van aanpak, zodat je aan het einde van de serie meteen aan de slag kan! Hou qua tijdsinvestering dus rekening met schrijf- en coachingstijd buiten de gezamenlijke sessies.

De masterclass vindt plaats op:

  • Sessie 1: 29 november van 10:00 tot 12:00
  • Sessie 2: 31 januari van 10:00 tot 12:00

De masterclass is vol.

Webinar

Het webinar is een online bijeenkomst van twee uur, waarin je kennis maakt met verschillende tools die je kunt inzetten in je organisatie. Na afloop heb je dus een pakketje tools in handen dat je meteen in de praktijk kunt gebruiken.

Het webinar vindt plaats op 1 december van 10:00u tot 12:00u.

Het webinar is vol.

Ervaringen van deelnemers aan de masterclass van zomer 2021

Ben je benieuwd naar de ervaringen van anderen die je voor gingen? Lees de interviews met Kerty Jacobs van Humankind en Mascha van Mook van kinderdagverblijf de Bloemenkinderen.

Handige links

Meer weten? Neem contact met ons op!

Hélène Arons

Meer weten? Neem contact met ons op!