search clock hat location star arrow-right right-item tools kalender opleiding download play link phone mail calendar

Bedank je medewerker!

Kaartje? Kleine moeite, groot plezier. Bedank nu je pedagogisch medewerker. Download een bedankkaart uit het promotieportaal van de campagne 'Kinderopvang dankzij jou'. Of deel een bericht via de socials. Gebruik de hashtag #kinderopvangdankzijjou.

Kinderopvang dankzij jou -onmisbaar

Alle kinderopvangorganisaties hebben op dinsdag 14 april een registratiemail voor het portaal ontvangen. Deze e-mail is verstuurd naar het algemene e-mailadres van de organisatie. Met dit e-mailadres en het gekozen wachtwoord kun je inloggen.  In het portaal zijn alle communicatie-uitingen van de campagne beschikbaar. Van posters en banners tot afbeeldingen voor sociale media, een draaiboek om zelf een video te maken en nog veel meer. Waaronder een speciale editie om medewerkers te bedanken in deze rare tijd. Een mooi moment om even stil te staan bij hun grenzeloze inzet en betekenisvolle werk. Doe het nu. Nieuwsgierig? Bekijk alvast de beelden hieronder. 

Doe je mee aan de challenge? De eerste honderd kinderopvangorganisaties die een of meerdere pedagogisch medewerker(s) bedanken via sociale media ontvangen een gratis kaartenset. 

Kinderopvang dankzij jou - vitale beroepen
kinderopvang dankzij jou papa vangt op

werkgevers en werknemers - samen werken aan ontwikkeling