Icon Arrow Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools
Agenda Werkdruk

Webinar 'Werken aan werkgeluk'

-
10.00 - 12.00 uur
Online
geen

Op 17 juni van 10.00 -12.00 uur verzorgt HappinessBureau het webinar 'Werken aan werkgeluk'

Spelende kinderen in kinderopvang

Werkgeluk is niet de hele dag lachend en zingend door de gangen lopen. Het heeft ook te maken met het weten om te gaan met tegenslag, balans vinden tussen werk- en privéleven, tussen dat wat energie geeft en neemt en focus aan te brengen op zaken die belangrijk zijn. Juist deze combinatie is belangrijk: enerzijds werkdruk verminderen en anderzijds het werkgeluk vergroten.

We gaan tijdens het webinar in op het Wat, Waarom en Hoe van werkgeluk, gaan aan de slag in break-out rooms, geven voorbeelden uit de praktijk. We laten zien wat je als organisatie (HR, leidinggevende) kunt doen (met concrete tools) om zowel werkdruk te verlagen als vooral werkgeluk te vergroten. En je definieert voor jezelf de eerste vervolgacties!

Helaas

Het webinar 'Werken aan werkgeluk' is volgeboekt. Aanmelden is niet meer mogelijk. Je kunt je nog wel aanmelden voor een van de andere workshops of webinars.