Icon Arrow Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools
HaKa Content

Psychopathologie bij jongeren

 • Kosten

  €1115,- incl. BTW, per groep van 10 (Incompany)
  Registerpunten

Omschrijving

De opleiding bestaat uit een e-learning module en één trainingsbijeenkomst. De tijdsinvestering is totaal 19,5 uur, waarvan 3 uur voor de trainingsbijeenkomst en 16 uur voor de online e-learning. De trainingsbijeenkomst is zowel online mogelijk als fysiek. In de opleiding doe je (basis)kennis op rondom het onderwerp psychopathologie. Je krijgt informatie over verschillende veel voorkomende psychische stoornissen, leer je hoe je deze kunt herkennen en leer je hoe je kan omgaan met deze stoornissen. Stoornissen die zijn opgenomen in deze opleiding zijn: aandacht tekort -hyperactiviteitstoornis, gedragsstoornissen en agressief gedrag, autisme spectrumstoornis, angst- en stemmingsstoornissen, gehechtheidsstoornissen, psychotische stoornissen, middelengebruik en verslaving, posttraumatische stressstoornissen en slaap- en waakstoornissen.

Na afloop

 • Weet je wat psychopathologie is.
 • Heb je kennis van veel voorkomende psychische stoornissen.
 • Ben je in staat om signalen van verschillende stoornissen te herkennen.
 • Weet je globaal hoe je kan om gaan met de beschreven stoornissen.

Overig

HaKa Content is ingeschreven bij het CRKBO. De training is geaccrediteerd door het SKJ en het registerplein, na afloop van de training ontvangt de deelnemer een certificaat. De training wordt alleen aangeboden aan organisaties (incomapany). Data, tijden en locaties worden in overleg afgestemd.
Registerpunten: 19,5 punten registerplein **; 19,5 punten SKJ Kwaliteitsregister **

Meer informatie op de website van de aanbieder.

** FCB controleert en actualiseert deze gegevens niet. Voor actuele informatie over registerpunten neem contact op met de scholingsaanbieder.

Details:

 • Branche: Jeugdzorg, Sociaal Werk
 • Competenties: Contact leggen en betekenisvolle relaties aangaan, Ondersteunen bij het voeren van de eigen regie
 • Thema: Vakmanschap en professionele ontwikkeling
 • Vorm: Incompany
 • Doelgroep: Medewerkers vakinhoudelijk (sociaal werkers, pedagogisch medewerkers etc.)

Contact opnemen met aanbieder *

De gegevens worden verstuurd naar de aanbieder. De aanbieder neemt vervolgens contact met je op. FCB kan je email-adres incidenteel gebruiken om ervaringen op te halen en informatie over scholing en ontwikkeling te delen.

* FCB verwijst naar de scholingsaanbieders, maar is niet verantwoordelijk voor de inhoud en praktische zaken (denk aan communicatie met aanbieder, plaatsing, kosten etc.).