search clock hat location star arrow-right right-item tools kalender opleiding download play link phone mail calendar
×

Mijn selectie ({{ getTotal() }})

U heeft nog geen keuze gemaakt.

Bureau

Cabosse, leiderschapsontwikkeling en competentie trainingen in de Kinderopvang

Coachen voor de Pedagogisch Coach

  • Kosten

    € 1.375,- incl. BTW
Contact met aanbieder

Een vierdaagse training voor (aankomend) Pedagogisch Coaches die de kunst van het coachen willen leren.

Omschrijving

In deze training gaat het erom hoe jij als Pedagogisch Coach, zonder leidinggevende bevoegdheden, Pedagogisch Medewerkers effectief weet te stimuleren en begeleiden in de kwaliteit van hun pedagogisch handelen. Het gaat hierbij dan ook niet zozeer om het 'wat' maar om het 'hoe'. Hoe jij hen bijvoorbeeld inzicht geeft in de effecten van hun gedrag, hoe jij ze mee krijgt, hoe jij helpt problemen op te lossen en hoe je om gaat met emoties en weerstand.

Programma: Rol, houding en vaardigheden coach De vier succesfactoren van coachen De kunst van het coachen: - De coachvraag helder maken - Motiverende gespreksvoering - Modellen en technieken - Omgaan met emoties en weerstand - Boven- en onder de waterlijn coachen Werkvormen voor de Pedagogisch Coach Dilemma's en valkuilen

Na afloop:

  • Ken je jouw rol en positie als Pedagogisch Coach
  • Ken je verschillende coachmethoden en -technieken en weet je ze effectief toe te passen
  • Ben je in staat PM-ers positief te beïnvloeden en te motiveren
  • Weet je de vinger op de zere plek te leggen en het zelfsturend vermogen te vergroten
  • Weet je de PM-ers verder te helpen in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling!

Overig

De kosten van deze training zijn vrijgesteld van btw. Deze training is geschikt voor Pedagogisch Coaches die vakinhoudelijk voldoende in huis hebben maar het vak van coachen nog onvoldoende beheersen. Zonder coaching skills zal het effect van het werk van een Pedagogisch Coach nihil zijn. Overigens kan deze training naar wens uitgebreid worden met Pedagogisch inhoudelijke modules.
Wij verzorgen deze training ook op maat en in company. Voor de mogelijkheden en prijsopgaaf kunt u contact met ons opnemen: 06 494 22003.
Bij afname binnen een jaar van een tweede competentie training van Cabosse ontvang je eenmalig 10% korting! Zie onze website voor de voorwaarden.
Meer informatie op de website van de aanbieder

Contact opnemen met aanbieder *

De gegevens worden verstuurd naar de aanbieder. De aanbieder neemt vervolgens contact met je op. FCB kan je email-adres incidenteel gebruiken om ervaringen op te halen en informatie over scholing en ontwikkeling te delen.

* FCB verwijst naar de scholingsaanbieders, maar is niet verantwoordelijk voor de inhoud en praktische zaken (denk aan communicatie met aanbieder, plaatsing, kosten etc.).

In het arbeidsmarktplatform Kinderopvang werkt! werken de volgende partijen samen: