search clock hat location star arrow-right right-item tools kalender opleiding download play link phone mail calendar
« Terug
26 augustus 2019

Oproep: deel je verhaal over werken in kinderopvang

Wie kan beter vertellen hoe interessant en leuk werken in kinderopvang is dan pedagogisch medewerkers, pedagogisch coaches en leidinggevenden? Heb jij het mooiste werk van de wereld en ben je er trots dat je kinderen een stevige basis meegeeft? Deel je verhaal op de onderwijsbeurs. 

studiekeuzebeurs kinderopvang

Deel jouw verhaal met scholieren

In het najaar staat het Platform Arbeidsmarkt Kinderopvang op vier onderwijsbeurzen. Zo willen we meer studiekiezers / scholieren over de streep trekken voor een loopbaan in kinderopvang. Dat doen we niet alleen, maar samen met mensen uit de praktijk. Werk jij in kinderopvang en wil je ons team versterken voor een (halve) dag? Dan nodigen we je van harte uit voor één van onderstaande beurzen:

 • Onderwijsbeurs Zuid in Beursgebouw Eindhoven
  vrijdag 27 & zaterdag 28 september
   
 • Onderwijsbeurs Noordoost in de IJsselhallen Zwolle
  vrijdag 4 & zaterdag 5 oktober
   
 • Studiekeuzebeurs Midden in Jaarbeurs Utrecht
  vrijdag 22 & zaterdag 23 november
   
 • Studiekeuzebeurs West in Ahoy Rotterdam 
  vrijdag 6 & zaterdag 7 december
   

Meld je snel aan

Het Platform Arbeidsmarkt Kinderopvang heeft een eigen stand of een gezamenlijke stand met een RegioPlus-organisatie. In de stand zijn altijd medewerkers van het platform aanwezig. Vind je het leuk om mee te doen, stuur een mail naar adviseur Hélène Arons: harons@fcb.nl. Vermeld je functie, bij welke organisatie je werkt, aan welke beurs je mee wilt doen en op welk(e) dag(deel). Na 12 september reageert Hélène op je mail.

Toon footer logos's

werkgevers en werknemers - samen werken aan ontwikkeling