search clock hat location star arrow-right right-item tools kalender opleiding download play link phone mail calendar
« Terug
17 september 2019

Denk mee over de nieuwe campagne voor kinderopvang op 31 oktober

Platform Arbeidsmarkt Kinderopvang is druk bezig met de landelijke campagne voor werken in de kinderopvang. De huidige medewerkers zijn voor het succes van de campagne van enorm belang. Daarom vragen we jou als pedagogisch medewerker of pedagogisch coach mee te denken.

We nodigen je uit voor de  werksessie op donderdagmiddag 31 oktober van 14.00 tot 16.00 uur in Utrecht. Reiskosten worden vergoed en je ontvangt een attentie voor deelname.

In de werksessie krijg je de eerste versie van de landelijke campagne te zien. Daarnaast gaan we in gesprek over wat het werken in de kinderopvang voor jou zo leuk en bijzonder maakt. We bespreken ook wat minder leuke kanten zijn aan het werk. De verschillende ideeën die we hebben worden tijdens de werksessie getest. Op die manier help je ons een campagne te ontwikkelen die helemaal past bij de kinderopvang.

Kan je op genoemde datum niet, maar wil je wel graag meedenken. Laat dan je contactgegevens achter, zodat het communicatiebureau telefonisch contact met je kan opnemen.

Ik doe mee en meld me aan

Toon footer logos's

werkgevers en werknemers - samen werken aan ontwikkeling