Icon Arrow Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

Nieuwe data intervisie voor leidinggevenden

22 dec 2022

Hoe verbeter je de relatie met je team? Hoe stimuleer je zelfreflectie? En hoe versterk je deze kwaliteiten in contact met collega-leidinggevenden? Dat leer je allemaal tijdens de gratis intervisies voor leidinggevenden van Kinderopvang werkt! Je kunt je op dit moment alleen inschrijven voor online intervisies.

Ethiek in kinderopvang

Intervisie sluit aan bij praktijk

Tijdens de intervisies ga je met maximaal zeven andere leidinggevenden aan de slag. De inhoud van de bijeenkomsten gaat over kinderopvang en sluit dus goed aan bij situaties waar jij in de praktijk mee te maken hebt.   

Fysieke of online intervisie

Iedereen leert anders. Daarom geven we deze intervisies zowel fysiek, in Wageningen, als online. Ook zijn de reeksen  op verschillende weekdagen en tijdstippen. Daar zit vast iets tussen dat bij jouw leerstijl en in je agenda past.

Handige links

De intervisies voor leidinggevenden zijn onderdeel van het activiteitenplan MDIEU (Maatwerk Duurzame Inzetbaarheid en Eerder Uittreden) van Kinderopvang werkt!, Jeugdzorg werkt! en Sociaal Werk werkt! De activiteit is mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Meer weten? Neem contact op!

Hélène Arons

Meer weten? Neem contact op!