Icon Arrow Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools
Agenda Fit en vitaal

Nationale Vitaliteitsweek

-
variabel
online/fysiek
variabel

Van 20 t/m 26 september 2021 vindt de 7e editie van de Nationale Vitaliteitsweek plaats met dit jaar als thema #GOFIT. In deze week kun je inspiratie en kennis opdoen over vitaliteit, gezondheid en werkgeluk en ontdekken wat het beste voor jou en je organisatie werkt. Wegens corona is gekozen voor een hybride vorm, een combinatie van online webinars en workshops op locatie.

Campagnebeeld Nationale Vitaliteitsweek september 2021 #GOFIT

Doelen

Doel van de Nationale Vitaliteitsweek, die sinds 2015 elke laatste week van september plaatsvindt, is werkend Nederland bewust te maken van het belang van de eigen vitaliteit. Met het thema #GOFIT draait het om Groei & Ontwikkeling en FIT zijn. Fysiek en mentaal fit, maar ook ‘fit for the job’ en ‘fit for the future’. De Nationale Vitaliteitsweek is bedoeld om mensen en organisaties die vitaliteit belangrijk vinden met elkaar in gesprek te laten gaan en aan elkaar te verbinden.

De Nationale Vitaliteitsweek is verbonden aan Spieren voor Spieren. In aanloop naar en tijdens de vitaliteitsweek kun jij je inzetten voor dit goede doel. Als individu of als team. Bedenk een vitale challenge die bewondering oogst en vraag vrienden, familie en collega’s of ze jouw prestatie willen belonen met een donatie. Alle donaties gaan volledig naar Spieren voor Spieren.

Programma

Iedere dag kun je online aansluiten bij een inspirerend webinar of je bestelt een interactieve workshop bij jouw organisatie op locatie. De investering/donatie is € 20* per deelnemer per webinar of € 80* per deelnemer voor de gehele week (vijf webinars). Een fysieke workshop van 2,5 tot 3 uur op locatie kost € 975* voor maximaal twaalf deelnemers. *Prijzen zijn exclusief btw.

Vitaliteitskalender

Naast het hybride programma biedt de Nationale Vitaliteitsweek een platform waarop je activiteiten van je eigen organisatie kunt plaatsen, zoals een webinar/workshop of informatieavond. Een mooie manier om werkend Nederland te vitaliseren en andere organisaties te inspireren. Weten hoe je zelf een digitale vitaliteitsweek of -dag kunt organiseren? Download het gratis e-book met een stappenplan, ideeën en tips.

Gratis VitaScan

Beantwoord in vijf minuten de 20 vragen van de VitaScan en krijg direct inzicht in jouw energiecadans op de vijf onderdelen van de vitaliteitsschijf. Zo zie je meteen waar jou aandacht naar toe mag en welke concrete eerste stap je kunt nemen. Ook leuk om de VitaScan in te zetten binnen je team, bijvoorbeeld tijdens een weekstart, en met elkaar te bespreken.

Bekijk het programma en alle informatie

Handige links