Icon Arrow Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools
Nieuws Instroom

Meet & Greet potentiële medewerkers in kinderopvang op 24 september

24 aug 2021

Voor medewerkers die werkloos zijn geraakt door de coronacrisis is een regionaal mobiliteitsteam opgericht dat werkgevers en potentiële werknemers aan elkaar koppelt. Hierbij wordt gebruikgemaakt van de expertise van UWV en de regionale werkgeversservicepunten (WSP’s). Samen met UWV, de WSP’s en het mobiliteitsteam heeft Kinderopvang Werkt! op 13 juli 2021 een bijeenkomst hierover gehouden voor werkgevers in kinderopvang in de regio Utrecht.

EVC- branchestandaard goedgekeurd

De deelnemende werkgevers hebben vervolgens de opdracht gekregen in beeld te brengen hoeveel medewerkers ze zoeken, per wanneer, voor hoeveel uur, op welke dagen en of ze plaats hebben voor bbl'ers. Eind augustus gaat het mobiliteitsteam aan de slag met deze informatie, waarna werkgevers in kinderopvang en potentiële medewerkers op vrijdag 24 september 2021 samengebracht worden tijdens de Meet & Greet in Utrecht.

Meer weten over de werkgeversservicepunten? Lees het interview met Daphne van den Hoogen, adviseur werkgeversdiensten bij UWV.

Is jouw organisatie gevestigd in de regio Utrecht en wil je meedoen aan de Meet & Greet op 24 september?

Stuur een e-mail

Meer informatie