Icon Arrow Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

Medewerkersreis: pilotorganisaties gezocht

9 feb 2021

Hoe zorg je dat je medewerkers aantrekt en vasthoudt? En hoe versterk je een positief imago van werken in kinderopvang? Dat kan door actief aan de slag te gaan met de medewerkersreis. Wij zoeken werkgevers die mee willen doen aan een pilot van februari tot en met juli 2021.

Doe mee met onze medewerkersreis pilot!

Met een aantal kinderopvangorganisaties willen we de medewerkersreis, ook wel employee journey genoemd, in kaart brengen. Iedere organisatie ontdekt voor zichzelf waar in de medewerkersreis verbetering mogelijk is en stelt een concreet actieplan op om de employee journey (verder) vorm te geven in de eigen organisatie.

Wil jij als werkgever actief aan de slag met de medewerkersreis en deelnemen aan de pilot? Meld je aan vóór 15 februari 2021.

Wat is een medewerkersreis?

De medewerkersreis is de reis die medewerkers maken binnen een organisatie en wat zij daarbij ervaren. Vanaf het eerste contact met de organisatie tot en met het punt van afscheid. Een goed doordachte medewerkersreis helpt organisaties aan bevlogen, tevreden, productieve en gelukkige medewerkers. Tijd dus om de medewerkersreis eens goed onder de loep te nemen.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Davina Koudijs

Meer weten? Neem contact met ons op!