Icon Arrow Icon Quote Icon Close Icon Enlarge Icon Calendar Icon Currency Icon Clock Icon Location Icon Shield Icon Chevron Icon Attachment Icon Download star icon-hat icon-tools

Masterclass Werkplezier

Ben jij in jouw organisatie al langere tijd aan de slag met werkdruk en werkplezier? Wil je reflecteren op je aanpak en inzicht krijgen hoe je deze aanpak verder kunt uitbouwen en versterken? Ervoor zorgen dat je van papier naar praktijk komt? Met jouw aanpak daadwerkelijk de betrokkenen in beweging krijgen? Dan is de Masterclass & More wellicht voor jou een mooie manier om nóg verder te komen!

betty_op_kantoor_bij_partou

Masterclass: over werkdruk en werkplezier

  • Op dinsdag 22 juni van 10.00 – 12.00 een digitale masterclass ‘De Aanjager’;
  • Twee uur  individuele coaching & feedback.
  • Op dinsdag 21 september van 10.00 – 12.00 een digitale masterclass ‘De Verdieping’

Tijdens dit traject ga je aan de slag met het maken en uitvoeren van een concreet actie en/of beleidsplan voor werkdruk en werkplezier, dat past bij jouw organisatie. Tijdens de eerste masterclass krijg je hier inspiratie en bouwstenen voor. Vervolgens ga je voor je eigen organisatie aan de slag, waarbij je gebruik kunt maken van persoonlijke coaching & feedback. In de afsluitende masterclass deel en verdiep je je ervaringen.

De Masterclass is bedoeld voor ervaren HR-adviseurs, managers en directieleden die vanuit een helicopterview in hun organisatie verantwoordelijk zijn voor het beleid rond werkdruk en werkplezier. Samen met 11 anderen ga je met een ervaren expert op het gebied van werkplezier en werkdruk, van De Goede Praktijk aan de slag.

De Masterclass wordt georganiseerd door Kinderopvang werkt! en uitgevoerd door De Goede Praktijk. Deelname is kosteloos, maar niet vrijblijvend. We verwachten van deelnemers dat zij tijdens en na afloop van de masterclass bereid zijn hun best practices beschikbaar te stellen. Ook is het belangrijk dat er commitment is vanuit de organisatie en jij als deelnemer tijd, invloed en mandaat hebt om ook écht aan de slag te gaan in je organisatie.

Aanmelden

Kun je niet wachten om te starten met de Masterclass? Meld je dan vóór 8 juni aan. We nemen contact met je op om te bespreken of deze Masterclass écht passend is bij jouw organisatie op dit moment. Er is plek voor maximaal 12 deelnemers, dus grijp je kans! 

Meld je aan voor de Masterclass

Aanmelden