START

Ik wil in loondienst blijven werken

Ja

Nee

Ik wil ondernemer worden

Ja

Nee

Ik wil binnen de sector blijven werken

Ja

Nee

Ik wil buiten de sector in loondienst werken

Ja

Nee

Ik wil bij mijn huidige werkgever blijven werken

Ja

Nee

Ik wil mijn huidige baan behouden

Ja

Nee

Avonturenkaart

Buiten de sector kaart

Buiten de deur kaart

Carrièrekaart

Mee in veranderingkaart

Ondernemers-
kaart

Hallo avonturier! Jij bent klaar om te ontdekken wat je nu écht wilt. Wat zou je kiezen als je alle vrijheid had? Vrijwilligerswerk in het buitenland? Van je passie je werk maken? Of misschien een heel ander vak uitoefenen? Laat de vragen op de Avonturenkaart jou helpen bij het vinden van een antwoord op die vragen.

Download je kaart (pdf)

» Start opnieuw

Jij bent toe aan iets heel anders. Je zoekt een baan buiten de branche. Ook op veel andere plekken kun je jouw kwaliteiten en talenten inzetten. Weet je al welke kant je op wilt? De vragen op de buiten de sector kaart kunnen je helpen bij het zetten van de eerste stappen.

Download je kaart (pdf)

» Start opnieuw

Jij bent toe aan een nieuwe uitdaging. Binnen de sector, maar bij een ander bedrijf. Ben je al actief aan het zoeken naar een andere baan? Ben je al aan het netwerken? En heb je je cv al geüpdatet? Op de buiten de deur-kaart vind je naast vragen om over na te denken ook een handige checklist met acties om goed voorbereid de arbeidsmarkt op te gaan.

Download je kaart (pdf)

» Start opnieuw

Hee carrièretijger! Jij hebt waardevolle talenten die je binnen de organisatie op een hoger niveau wilt inzetten. Of nog verder wilt ontwikkelen. Wil je misschien als leidinggevende aan de slag? Of zie je andere kansen? De vragen op de carrièrekaart helpen je om scherp te krijgen waarom jij een stap kan maken in jouw organisatie en wat je kan doen om dat je realiseren.

Download je kaart (pdf)

» Start opnieuw

Jij zit goed op je plek. Maar de wereld is in verandering en deze ontwikkelingen werken door in organisaties en werkwijzen. Door goed op de hoogte te blijven en jezelf te ontwikkelen kun je flexibel meebewegen en kun je er voor zorgen dat jij je ook in de toekomst thuis blijft voelen in je functie en in je organisatie. Op de mee-in-verandering-kaart vind je een aantal vragen en acties die aansluiten op jouw ambitie.

Download je kaart (pdf)

» Start opnieuw

Jij wordt eigen baas! Maar weet je al welke stappen je moet zetten om een eigen bedrijf te starten? En welke rechten en plichten je hebt als zzp’er? En heb je de juiste talenten in huis om ondernemer te worden. De vragen op de ondernemerskaart kunnen je helpen om jouw plannen verder te concretiseren.

Download je kaart (pdf)


» Start opnieuw